Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@02:26:20 GMT

تب داغ ثبت نام لاتاری در میان ایرانیان

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۳۱۳۹۲

بنا بر مشاهدات میدانی و آنچه در کوچه و خیابان می‌گذرد، می‌توان درک کرد که امسال ثبت نام لاتاری به اوج خود رسیده و شاید به جرات بتوان گفت بیشترین تقاضا برای ثبت نام در لاتاری را امسال داشته ایم.

به گزارش انصاف نیوز، چند روزی است که روی در و دیوار خیابان‌ها و اکثر کافی‌نت‌ها تبلیغ ثبت‌نام لاتاری را می‌بینیم و اگر ورود و خروج مراجعین به کافی‌نت‌ها را در نظر بگیریم متوجه می‌شویم که درخواست‌ها برای ثبت نام کم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از افرادی که هرسال با امیدواری ثبت نام می‌کنند تا افرادی که برای اولین بار می‌خواهند شانس‌شان را امتحان کنند و هرکدام رویایی در سر می‌پرورانند.

کافی است در گوگل “لاتاری” را جست‌وجو کنید تا ببینید سایت‌های مختلفی برای ثبت نام وجود دارد و شرایط این مسابقه را به‌طور کامل توضیح داده است. سایت‌هایی که با جملاتی مانند (گرین کارت رایگان یا فرصت را برای ثبت نام لاتاری از دست ندهید) تلاش می‌کنند تا هیجان این قرعه‌کشی را بیشتر کنند.

لاتاری یک قرعه کشی سالانه در آمریکا است که برندگان آن مجاز به دریافت گرین کارت آمریکا می‌شوند. آمریکا همه ساله از طریق لاتاری به ۵۵۰۰۰ نفر از سراسر دنیا گرین کارت رایگان اعطا می‌کند. گفته شده است که هدف لاتاری متنوع کردن جمعیت مهاجران ایالات متحده است. سهمیه‌ی ایرانی‌ها در این برنامه ۳۵۰۰ نفر است.

اما دلیل ثبت‌نام همه‌ساله‌ی برخی از افراد در این قرعه‌کشی چیست؟

دختر جوانی است که در لاتاری ثبت نام کرده. وی در جواب اینکه چرا در لاتاری ثبت نام کردی، گفت: «چون احساس می‌کنم اینجا به اندازه‌ی کافی مستقل و آزاد نیستم. نه در جامعه و نه در فرهنگ خانواده‌ام و همین‌طور در رابطه با اقتصاد کشور که آدم‌ها بجای پیشرفت پس‌رفت می‌کنند.»

این دختر جوان ادامه داد: «از شرایط ثبت نام می‌دانم که من باید جدا از خانواده ثبت نام کنم زیرا یک فرد ۲۳ ساله‌ی بالغ هستم در حالی که در ایران اگر ۴۰ ساله هم شوم باید به همه جواب پس بدهم. با‌ این که احتمال نمی‌دهم برنده شوم باز ثبت نام کردم چون امید دارم و ایران از لیست حذف نشده این شانس است، شاید برنده شدم.»

علی دانشجوی ترم پنچ دانشگاه تهران است که در لاتاری ثبت نام کرده، وی درباره‌ی دلیل ثبت نامش به خبرنگار انصاف نیوز گفت: « مسابقه‌ی لاتاری یک راه کم هزینه برای ادامه تحصیلم در آمریکا است. زیرا اگر قرار باشد از راه اپلای تحصیلی مهاجرت کنم بسیار پرهزینه و زمان‌بر است. اگر برنده شوم یک فرد پولدار را پیدا می‌کنم و با خودم می‌برم تا پول مورد نیازم را بدهد.»

کافی‌نت‌ها از جواب دادن امتناع می‌کنند

به‌خاطر آنکه کشور در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد احتمال افزایش متقاضی برای ثبت‌نام وجود دارد. برای بررسی صحت این موضوع و تعداد مراجعین به برخی کافی‌نت‌ها، خبرنگار انصاف نیوز به سراغ کافی‌نتی‌ها رفت که هیچ‌کدام جواب واضح و روشنی ندادند.

یکی از کافی‌نت‌های خیابان حافظ گفت: «نمی‌دانم ثبت نام‌ها نسبت به سال گذشته چقدر تغییر کرده است و باوجود مشکلات بین ایران وآمریکا اگر قرار بود برای مسابقه مشکلی پیش بیاید اصلا اسم ایران در لیست قرار نمی‌گرفت.»

کافی‌نت دیگری در خیابان ولیعصر هم به خبرنگار انصاف نیوز گفت: « تابه حال دو، سه نفر که من ثبت نام کرده‌ام برنده شده‌اند وتعداد ثبت نام‌ها نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است.»

کافی‌نت دیگر در خیابان انقلاب روبه رو دانشگاه تهران در تماس تلفنی به خبرنگار انصاف نیوز هزینه‌ی ثبت نام را ۳۰ هزارتومان اعلام کرد و در ادامه گفت: «اکثر ایرانیان مقیم آن سمت، با همین لاتاری رفته‌اند؛ احتمال برنده شدن خیلی ضعیف است ولی شانس است.»

صاحب این کافی‌نت در ادامه گفت:« هرسال پنچ هزار نفر ایرانی برنده می‌شوند و ثبت‌نام‌ها امسال بیش از سال‌های گذشته بوده است.»

اما به غیر از کافی‌نت‌ها سایت‌هایی نیز در این زمینه فعال هستند که با وعده‌ی ثبت‌نام صحیح با احتمال بالای برنده شدن، هرکدام سعی در جذب مشتری دارند. مشتری‌هایی که نه‌تنها در ایران بلکه در کشورهای مختلف به دنبال رسیدن به آمریکایی هستند که بعضا تصور صحیح، برنامه‌ریزی و هدف قابل توجه و جدی هم از زندگی در آن ندارند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایران لاتاری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاعری که مایه افتخار ایرانیان است

محمود شالویی، سعدی را مایه افتخار ایرانیان و از جمله نوابغ و نخبگان جهان علم و ادب می‌خواند.

به گزارش ایسنا، آیین اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» با حضور پرشمار استادان و پژوهشگران و علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی، پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات شهید مطهری(ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این رویداد محمود شالویی، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی به ایراد سخن پرداخت و گفت: «سعدی» یکی از بزرگترین و شاخص‌ترین شاعران فارسی‌زبان به شمار می‌رود، از آن جهت که شعر او با حکمت و دانش و علم و وسعت اطلاعات او با تجاربش در سیاحی و جهانگردی پیوند خورده است و در نتیجه از او شخصیتی ممتاز ساخته است. 

او  افزود: «سعدی» چهره‌ای است که در اکثر مبادی و مبانی علمی سخن گفته و ارائه نظر کرده و در کلام و سخن خویش معارف و معانی فراوانی را مورد توجه و مداقه قرار داده است. 

مشاور وزیر فرهنگ تصریح کرد: سعدی مایه افتخار ایرانیان و از جمله نوابغ و نخبگان جهان علم و ادب است و ما ایرانیان سربلندیم، از آن رو که سعدی از جمله مفاخر و مشاهیر برجسته ایران‌زمین است.

شالویی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما معتقدیم برای تجلیل از مفاخر فرهنگی ایران باید تمام دستگاه‌های فرهنگی کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش همکاری ویژه‌ای را  مبذول دارند. در کشور تاجیکستان، در شهر «پنجکنت» که زادگاه رودکی است، دانش‌آموزان به حفظ اشعار این شاعر نامدار اهمیت فراوان می‌دهند. در ایران نیز ضروری است که با مساعدت وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزان ما پیش از ورود به دوره‌های بالاتر، با شعر و اندیشه بزرگانی چون سعدی خاصه با «گلستان» و «بوستان» او به خوبی آشنا شوند.

مشاور وزیر فرهنگ تأکید کرد: خوشبختانه با تأکید ریاست محترم جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن مکاتبه با وزیر محترم آموزش و پرورش تأکید کرده‌اند که طی برنامه‌ای منسجم، در کتاب‌های درسی بیش از گذشته به مفاخر فرهنگی ایران پرداخته شود و خوراک علمی برای آشنایی نونهالان با اندیشه بزرگان ایران‌زمین در کتب درسی گنجانده شود.

سعدی؛ زبده سخنوران ایران و جهان

در ادامه این برنامه پس از اجرای برنامه سعدی‌خوانی از سوی یکی از هنرمندان نونهال، حسن انوری استاد زبان فارسی و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی به ایراد سخن پرداخت و گفت: سعدی شیرازی به همراه حافظ، مولانا و فردوسی در کنار بزرگان عرصه ادبیات جهانی، یعنی هومر، دانته و شکسپیر قرار دارند و به اعتقاد بسیاری از مستشرقین، این هفت تن، یادگار شکوهمند نبوغ بشری‌اند.

مولف فرهنگ بزرگ سخن در ادامه سخنان خود گفت: به اعتقاد زبان‌دانان عالم، چهار زبان فارسی، انگلیسی، ایتالیایی و یونانی، چهار زبان مهم تاریخ بشرند که سعدی شیرازی نقش مهمی در نضج و گسترش یکی از این زبان‌ها، یعنی زبان شیرین فارسی دارد.

انوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۶۰ چهره نامدار عرصه ادب ایران و جهان به سعدی و شعر و اندیشه او پرداخته‌اند، اظهار کرد: از میان ۶۰ چهره‌ای که درباره سعدی سخن گفته‌اند به عنوان نمونه سخن ملک‌الشعرای بهار بسیار قابل توجه است. او می‌گوید: سعدی نتیجه تعالیم فردوسی و سنایی و زبده سخنوران حکمت‌آمیز و تعالیم روح‌پرور و لطیف ادبای ایران، یونان، هند، عرب و عجم است. یا مرحوم استاد جلال‌الدین همایی در وصف سعدی بیان می‌کند: سعدی جامع مراتب و مقامات علمی و عملی است.

سعدی؛ مطرح‌ترین شاعر فارسی‌زبان در هند

در بخش پایانی این آیین نیز «بلرام شکلا»، رییس مرکز فرهنگی سفارت هند در ایران سخنرانی کرد و گفت: «سعدی» مطرح‌ترین شاعر فارسی‌زبان در «هند» است و مردمان این دیار از مهد تا لحد با خوانش بوستان و گلستان او، زبان شیرین فارسی را می‌آموزند. همچنین بسیاری از شاعران این دیار از جمله امیرخسرو دهلوی به تأسی از سعدی به سرایش شعر فارسی پرداخته‌اند.

رییس مرکز فرهنگی سفارت هند در ایران تأکید کرد: بسیاری معتقدند که سعدی به هند سفر نکرده است. با این وصف در گفتار و نوشتار این شاعر و حکیم شیرین‌سخن فقرات متعددی درباره هند، آداب و رسوم و حتی سبک زندگی هندیان سخن به میان آمده است.

او در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: ایرانیان به شعر و شاعران خود احترام فراوان می‌گذارند و کلام ادبای ایران، نقل مجالس ایرانیان است. در کمتر کشور و بلادی شاهد هستیم که مردمان آن تا این سطح مفاخر و مشاهیر خود را گرامی بدارند و کلام و حکمت و شعر آنان را در میان خود زمزمه کنند و از آن
بهره‌مند شوند.

در پایان این مراسم پس از اجرای برنامه موسیقایی سنتورنوازی و آواز ایرانی بر مبنای اشعار سعدی با اجرای حسین علیشاپور و محمود بامداد، با حضور رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، لوح تقدیر و سپاس و نشان زرین انجمن به همراه هدایی نفیس به پاس یک عمر تلاش و کوشش مجدانه در تقویت و گسترش فرهنگ ایران و زبان فارسی به حسن انوری استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی و نیکو بازرگان، همسر مرحوم غلامحسین یوسفی استاد برجسته ادبیات فارسی، نویسنده و مترجم اهدا شد.

در حاشیه این رویداد ملی نیز نمایشگاه‌هایی از آثار سعدی و سعدی‌پژوهان، همچنین تابلوهای خوشنویسی برمبنای اشعار سعدی در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار گرفت.


انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کافی است انسان باشد!
  • تصادف مرگبار اتوبوس ایرانیان در ارمنستان
  • برای حذف پرسپولیس کافی است پنالتی تمرین کنید!
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • فال حافظ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • برد موشک‌های حزب‌الله برای رسیدن به هر نقطه‌ای از اسرائیل کافی است