Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترامپ شاید سال آینده بتواند با نفوذ در سنا و کنگره آمریکا و لابیگری‌هایی که حزبش در آن استاد است، برنامه لاتاری را متوقف کند، اما علی رقم میلش، با شروع سال مالی 2019، مطابق قانون ملیت و مهاجرت امریکا، ثبت نام لاتاری 2020 آغاز شد.

کشور آمریکا همه ساله، 55 هزار گرین کارت را تحت عنوان ویزای تنوع نژادی یا لاتاری گرین کارت، به قید قرعه بین متقاضیان تقسیم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که از این میان سالانه چهار هزار و پانصد ایرانی هر ساله در این برنامه برنده می‌شوند و برای مصاحبه به سفارت‌های آمریکا جهت بررسی مدارک دعوت می‌شوند.

ترامپ در آغاز مخالفت‌های خود با طرح‌های مهاجرتی به آمریکا، با اشاره به مساله دیوار مکزیک مخالفت خود را با ورود اتباع دیگر کشورها به آمریکا علنا اعلام کرد و در ادامه نیز در 23 ماه سپتامبر 2017 قوانینی برای محدود کردن ورود اتباع کشورهای مسلمان به خاک آمریکا را نیز صادر کرد. این قانون که ظاهرا با هدف محافظت از آمریکا در برابر تروریست‌ها تصویب شده بود، با انتقادهای گسترده‌‌ای در داخل و بیرون از آمریکا مواجه شد. ترامپ در طی کارزارهای انتخاباتی و پس از آن بارها در انتقاد از مهاجران سخن گفته که باعث شده به مهاجر ستیزی و نژادپرستی متهم شود، هرچند نظرات و سیاست‌های وی با چالش‌های زیادی در نظام حقوقی و سیاسی آمریکا روبه‌رو شده است و عملا بخش مهمی از شعارهای وی نتوانسته اجرایی شد.

رئیس جمهور آمریکا در مورد لاتاری گرین کارت نیز، از ابتدا با این مساله که صرفا برای حفظ تنوع نژادی بدون سختگیری امکان اقامت به افراد دیگر کشورها داده شود مخالفت کرد. این در حالی است که در گذشته اعطای اقامت آمریکا آنقدر ساده بود که حتی نیاز به دانستن انگلیسی هم برای متقاضیان و برندگان لاتاری لازم نبود. مصاحبه افرادی که در لاتاری پذیرفته می‌شدند به زبان کشور مادر انجام می‌شد و هیچ پیش نیازی هم لازم در نظر گرفته نمی‌شد.

در ادامه اعمال محدودیت‌ها نیز، ترامپ از طرحی سخن گفت که پذیرش مهاجران جدید را تابع نظام امتیازبندی کرده است. بر اساس این طرح، سالانه 140 هزار روادید یا ویزا برای افرادی که بیشترین امتیاز را کسب کنند صادر خواهد شد و متقاضیان مهاجرت با اعمال این طرح باید حداقل 30 امتیاز از تحصیلات، مهارت در زبان انگلیسی، سرمایه گذاری، سن و ... را کسب کنند.

مساله‌ای که وجود دارد این است که تاکنون این سختگیری‌ها نتوانسته قوانین مهاجرتی آمریکا را محدود کند و این کشور همچنان پذیرای اتباع دیگر کشورها است. لاتاری گرین کارت، که بزرگترین رویداد مهاجرتی آمریکا است هرساله برگزار می‌شود.

ثبت نام لاتاری هزینه‌ای ندارد و درخواست‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به کارگزاران رسمی مهاجرتی که صرفا هزینه کارگزاری دریافت می‌کنند در این رویداد شرکت کرده و در نهایت اگر برنده این رویداد شوند، از هزینه‌های کارگزاری آینده معاف شوند. لازم به توضیح است هزینه های حکومتی و دولتی معافیت ندارد.

در ایران کافی نت ها و آژانس های گردشگری و هواپیمایی هم ثبت نام لاتاری برای متقاضیان انجام می‌دهند. البته چون تخصص مهاجرتی ندارند، معمولا اشتباهات کوچکی می‌کنند که متقاضی، تاوان آن را در روز مصاحبه در سفارت می‌دهد. گاهی اشتباهات در ثبت نام لاتاری با هزینه‌های چند میلیونی رفع می‌شود اما گاهی شانس شخص از بین خواهد رفت.

امسال هم همچون سال‌های گذشته، ثبت نام لاتاری برای ایرانیان باز است و موسسه حامی مهاجر که به صورت تخصصی در مورد مهاجرت به آمریکا فعال است ،در ایران از ثبت نام لاتاری تا اخذ گرین کارت آمریکا، به متقاضیان مشاوره خواهد داد.

هزینه کارگزاری ثبت نام لاتاری در ایران حدود 100 هزار تومان است. مهم تر از ثبت نام لاتاری، پیگیری‌های بعد از ثبت نام است. اعلام نتایج در ماه می میلادی انجام می‌شود. اعلام نتایج برای کسانی که توسط موسسه حامی مهاجر ثبت نام می‌کنند، توسط موسسه انجام خواهد شد و نیازی به پیگیری از مرکز کنتاکی کونسولار نخواهد بود.

علاقه‌مندان به اطلاعات بیشتر در مورد ممنوعیت های مهاجرتی ترامپ و نحوه دریافت معافیت و اخذ اقامت کشورهای اروپایی، کانادا و آمریکا می‌توانند به سایت حامی مهاجر به آدرس hamimohajer.com مراجعه کنند.

موسسه حامی مهاجر علاوه بر فعالیت های سرمایه گذاری در اروپا، کانادا و آمریکا در زمینه اخذ اقامت های ارزان مانند لاتاری،اقامت ترکیه و موارد حقوقی مشابه فعالیت دارد.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند

شبکه خبری «بلومبرگ» گزارش داد، دستیاران اقتصادی دونالد ترامپ به دنبال گزینه‌هایی برای جلوگیری از دور شدن کشورها از دلار هستند زیرا آمریکا با چالش فزاینده‌ای از سوی بازارهای نوظهور، از جمله کشورهای بریکس مواجه است.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر و تیمش، در حال بحث در مورد اعمال جریمه‌هایی علیه متحدان و مخالفانی هستند که به دنبال دور کردن تجارت خود از دلار آمریکا به ارزهای دیگر هستند. این رسانه به نقل از افراد آشنا گزارش داد، این گزینه‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، جریمه‌های دستکاری ارز و تعرفه باشد.

گرایش جهانی به استفاده از ارزهای ملی در تجارت به جای دلار، پس از قطع ارتباط روسیه از سیستم مالی غرب و مسدود شدن ذخایر خارجی آن در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین، شتاب قابل توجهی پیدا کرد.

کارشناسان مالی هشدار داده‌اند که لایحه‌ای با مقرراتی که به آمریکا اجازه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه را می‌دهد، که بایدن روز چهارشنبه آن را امضا کرد، می‌تواند باعث دلارزدایی شود. قانون موسوم به REPO، که در بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف گنجانده شده بود، به رئیس‌جمهور ایالات متحده اجازه می‌دهد تا دارایی‌های دولتی روسیه را که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شود، مصادره کند.

به گزارش بلومبرگ، ترامپ خطاب به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده که «شما دلار را به‌عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست خوردن در بزرگ‌ترین جنگی است که تا به حال باخته‌ایم.» به گزارش این رسانه، مشاوران اقتصادی ترامپ و تیم مبارزات انتخاباتی او به طور خاص محدود کردن تلاش‌های دلارزدایی توسط کشورهای بریکس را در نظر گرفته‌اند.

این گروه که اخیرا گسترش یافته و اکنون شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، اتیوپی، ایران، مصر است، استفاده از ارزهای ملی را در تجارت متقابل تقویت می‌کند. بریکس حتی از احتمال معرفی ارز تک نرخی جدید در سال‌های آینده خبر داده است.

به گزارش راشا تودی، ترامپ بارها گفته است که می‌خواهد دلار ارز ذخیره جهانی باقی بماند.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در ماه مارس به سی‌ان‌بی‌سی گفت: «از زمانی که کشورها به دلار بها نمی‌دهند، متنفرم. من به کشورها اجازه نمی‌دهم دلار را دور بزنند، زیرا زمانی که ما این استاندارد را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • سرپیچی سربازان اسرائیلی از دستورات آماده شدن برای عملیات رفح
  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد